Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangement menu

Het arrangementen menu is enkel beschikbaar voor hotelgasten en is exclusief dranken. Wanneer u in plaats van het 3-gangenmenu een vrije keuze wenst te maken van onze à la carte, wordt de waarde van uw dinervoucher, na inlevering, verrekend met uw restaurantrekening. Voor kinderen compenseren wij een aangepast bedrag. De korting wordt verrekend over de gerechten, niet over de consumpties en biedt geen recht op restitutie.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Tomatensoep (vegan)

    licht pikante soep | Hollandse tomaten | kokosroom | bieslook

  • Truffel - Paddestoelensoep

    beukenzwam | bieslook | room

  • Carpaccio

    rundvlees | rucola | Parmezaan | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Zalm & geitenkaasmousse

    gerookte zalm | espuma van geitenkaas | groene asperge | zoetzure chioggia | pesto dressing | violetta

  • Caprese

    buffelmozzarella | Ganda ham | avocado | gepofte cherrytomaten | pesto dressing | tomaten-wonton | pijnboompitten | rucola

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Saté Ayam

    kippendij | atjar | kroepoek | seroendeng | friet | pindasaus | ui

  • Valk Burger

    kalfsvlees | relish van Amsterdamse uien | little gem | tomaten | augurk | rode ui | R’dam oude kaas | friet

  • Angus Biefstuk

    lente groenten | bloemkoolcrème | Pedro-Ximenezjus | truffelaardappelchips | gepofte tomaat

  • Schnitzel

    klassiek gepaneerd varkensvlees | truffelmayonaise | Parmezaan | rucola | cherrytomaat | bieslook | citroen

  • Kabeljauw

    kruiden korst | lente groenten | bloemkoolcrème | bearnaise | citroen | gepofte tomaat

  • Heilbot

    antiboise | velderwtencrème | limoen-beurre blanc | krokant van Serranoham

  • Ravioli

    bospaddenstoelen | Viking blue 50+ kaassaus | ricotta | rucola | gepofte tomaat

  • Vegan Rode Curry

    rijst | gemixte groenten | cashewnoten | tofu | kokosroom

Desserts

Desserts

  • Moelleux au Chocolat

    chocolade moelleux | stroopwafelroomijs | frambozenkletskop | crumble

  • Mascarpone & Zeeuwse Bolusmousse

    aardbeiengel | munt kletskop | crumble van Bastogne

  • Klassieke Dame Blanche

    twee bollen vanille ijs | witte chocolade | warme chocoladesaus

  • Sorbet “Mortiere”

    twee soorten sorbetijs | vers fruit | slagroom | aardbeiencoulis