Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Maak een keuze uit een van de onderstaande dinerkaart tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Vanwege het coronavirus bieden wij dit aan in de vorm van een afhaalmaaltijd, deze nuttigd u op de hotelkamer.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank

    7,95

    Knapperig rustiek donker brood | kruidenboter | olijfolie | pesto | aïoli

  • Carpaccio

    12,75

    Dungesneden rundvlees | rucola | Parmesan | pijnboompitten | truffelmayonaise

    Klein 7,75
  • Tonijn tataki

    13,50

    Tonijn | sesam | citroenmayonaise | Noriten wasabi | lent- ui | rode peper | Boragecress

  • Zalmtartaar

    12,50

    Tartaar van zalm | gepekeld ei | wasabimayonaise | shiso purple | gefrituurde nori | wakamé

  • Caesar salade

    16,50

    Caesersalade | ansjovis | ei | bacon | Parmesan | cherrytomaat | croutons

    Keuze uit: gegrilde kipfilet | tonijntataki | een vegetarische salade (Eryngii paddenstoel | vijgen | pecannoten

    Klein 12,25
  • Filodeeg met geitenkaas *

    11,00

    Filodeeg met geitenkaas | Granny Smith | honing | walnoten | mesclunsalade | cherrytomaten | balsamicostroop

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

  • Tomatensoep

    7,50

    Licht pikante soep | Hollandse tomaten | kokosroom | runderballetjes

    4,50
  • Courgettesoep

    8,50

    Courgette | room | hazelnootcrumble | bieslook

    5,75
  • Aspergesoep

    8,50

    Aspergesoep | Hollandse garnalen | bieslook

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Gegrilde Rib-eye

    26,50

    ± 200 gram Rib-Eye (graan gevoerd) | topinamboercrème | groene groenten | truffeljus | schorsenerenchips

  • Lamsfilet

    24,50

    Lamsfilet | gekarameliseerde kastanjes | pompoencrème | tricolore van biet met kardemon |

    rode wijnsaus met kaneel en sinaasappel | pastinaakchips

  • Burger

    19,75

    Black Angus beefburger | relish van Amsterdamse uien | tomaat | rode ui| romeinse sla | spek | black pepper bun | huisgemaakte coleslaw | Cheddarkaas | sweet potato fries | Srirachamayonaise

  • Schnitzel

    20,50

    Klassiek gepaneerd varkensvlees | geroosterde venkelpeentjes

    Saus naar keuze: peper of champignonroomsaus

  • Tournedos

    28,50

    Groene groenten | crème van aardpeer | champignon-truffelsaus | pastinaakchips

  • Asperges op Vlaamse wijze

    23,95

    Asperges | gegrilde beenham | roombotersaus | gekookt ei | roomboterkrieltjes

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Roodbaarsfilet

    21,50

    Roodbaarsfilet | groene groenten | rucola-stamppot | beurre blanc van kreeft | pastinaakchips

  • Zeebaarsfilet

    24,50

    Gegrilde zeebaarsfilet | groene kruidenkorst | crumble van zongedroogde tomaten | venusschelpen | pestorisotto

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente. 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Saccotini Arabiatta *

    19,50

    Pastazakjes gevuld met mozzarella en Pomodori | pittige saus van mascarpone | specerijen | Parmesan

    * Vegetarisch

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroenten. 

Desserts

Desserts

De heerlijkste desserts
  • Kaasbordje

    12,25

    Vier soorten binnen- en buitenlandse kazen | gedroogde vijgen | Kletzenbrood

  • Grand dessert

    9,95

    Wisselend assortiment van verschillende desserts (ook voor 2 personen te bestellen)

  • Cheesecake

    8,75

    Cheesecake | Zeeuws babbelaarroomijs | gezouten karamelgel

  • Sorbet

    7,50

    Drie soorten sorbetijs | vruchtencoulis | vers fruit | slagroom

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers