Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank

    6,75

    Knapperig rustiek wit en bruinbrood met kruidenboter, tomatentapenade, hummus en olijfolie

  • Tonijn tataki

    14,25

    Lolllies van licht geschroeide tonijn met sesam, wakame, wasabi en Japanse mayonaise

  • Eendenlever

    17,50

    Eendenleverpaté met rode port, pecannoot en malse botersla

  • Garnalencocktail

    13,25

    Stellendamse garnalen met ijsbergsla, citroen en cocktailsaus

    Klein 9,00
  • Tokyo oysters

    16,50

    Zes rauwe Zeeuwse Creuses geserveerd met ponzu, sesam, rode peper en gebakken ui
    Op verzoek serveren wij de oesters ook op traditionele wijze.

  • Carpaccio

    11,75

    Dungesneden rundvlees met rucola, parmezaan, strooimix en truffelmayonaise

    Klein 7,75
  • Vitello tonato

    12,50

    Kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rucola, pijnboompitjes en kapperappeltjes

  • Graved lax

    11,75

    Gemarineerde zalm met een honing-dille-mosterdsaus

  • steak tartaar *

    12,50

    Vegetarische steak tartaar: seitan, tomaat, augurk, kappertjes, mosterd, ketchup, sjalot en een kwarteleitje

    * Vegetarisch
    Klein 8,75
Warme Voorgerechten

Warme Voorgerechten

  • Vietnamese oysters

    17,50

    Vijf oesters van onze bastard grill met roomkaas en bosui

  • Zwezerik

    14,75

    Gebakken kalfszwezerik met bospaddenstoelen, muscaatdruif en knolselderijcrème

  • Rock Shrimps

    14,75

    Grote garnalen met panko-tempura beslag, spicy salsa met sesam en bosui

  • Lauwwarme pekingeend

    13,50

    Flinterdunne flensjes geserveerd met pekingeend, komkommer, wortel, bosui en hoisinsaus

Soepen

Soepen

  • Tom ka Kai

    7,50

    Thaise kippensoep met kokos, kip, limoen en een pepertje

    Klein 5,50
  • Bisque

    8,00

    Bisque getrokken van Zeeuwse schaal- en schelpdieren met een scheutje dragon room

    Klein 6,00
  • Tomatensoep

    6,50

    Tomatensoep van verse tomaat met rundergehaktballetjes, croutons en een scheutje room

    Klein 4,50
  • Minestrone *

    6,50

    Italiaanse groentesoep met bonen en schelpjespasta

    * Vegetarisch
Salades

Salades

  • geitenkaas *

    15,50

    Licht gekarameliseerde geitenkaas met quinoa, courgette, dadels, avocado, strooimix en een frisse frambozen dressing

    * Vegetarisch
    Klein 11,25
  • Caesar

    15,50

    Little gem sla met kip cajun, gebakken spek, gepocheerd ei, parmezaan, croutons en caeser dressing

    Klein 11,25
  • Niçoise

    15,50

    Little gem sla met gebakken tonijnsteak, haricots verts, ei, rode ui, zwarte olijf en yoghurtdressing

    Klein 11,25
  • Caesar rock shrimps

    18,50

    Garnalen in tempura, little gem sla, gebakken spek, gepocheerd ei, parmezaan, croutons en een caeser dressing

    Klein 14,50
  • Quinoa *

    11,75

    Quinoasalade met tomaat, jackfruit, artisjok, olijven en papadum

    * Vegetarisch
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Varkenshaas

    19,50

    Gebakken varkenshaas gevuld met brie, geserveerd met haricots verts in spek en een saus naar keuze

  • Ribeye

    21,75

    Gegrilde ribeye van varken geserveerd met sojaboontjes en kruidenboter

  • Sucade steak

    23,50

    Gebakken, grain-fed sucade steak, geserveerd met geroosterde maiskolf en rode wijnjus

  • Kalfsentrecôte

    24,50

    Gegrilde, grain-fed kalfsentrecôte met seizoensgroenten en groene pepersaus

  • Schnitzel

    18,75

    Klassieke gepaneerd varkensvlees met champignons, spek, ui en een saus naar keuze

  • runderhachee

    20,50

    Klassieke runderhachee met aardappelpuree en rodekool

Bastard grill gerechten

Bastard grill gerechten

De Bastard is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische klei oven, de Kamado. Op de Basterd wordt het vlees gegrild en wordt er een rookaroma meegegeven aan het vlees. Ervaar de unieke smaak van de Bastard!
  • Tournedos

    27,50

    Grain-fed tournedos (200 gr), geserveerd met haricots verts in spek en truffeljus

  • Burger

    19,75

    Rundvleesburger (200 gr) geserveerd op briochebrood met garnituur van sla, tomaat, komkommer, gebakken ui, augurk, cheddar en BBQ-saus. Daarnaast serveren wij er zoete aardappelfriet met truffelmayonaise bij.

  • Asian Ribfingers

    23,00

    Ribfingers van het Iberico varken met crispy uitjes, krokante knoflook, sesam en sriracha mayonaise

  • Smokey zalm

    23,00

    Op hout gegaarde zalmfilet met wortel en ui, stamppot, peterselie en beurre blanc

  • Pichanha

    22,50

    Staartstuk van rund geserveerd met geroosterde maiskolf en kruidenboter

  • Spareribs

    20,00

    Heerlijke spareribs met geroosterde maiskolf, knoflooksaus en sriracha mayonaise

De Bastard is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische klei oven, de Kamado. Op de Basterd wordt het vlees gegrild en wordt er een rookaroma meegegeven aan het vlees. Ervaar de unieke smaak van de Bastard!

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zeetong a la meunière

    In roomboter gebakken zeetong (ca., 450 gram), met citroen, peterselie, pommes dauphine en beurre blanc

  • Kabeljauw

    23,50

    Gebakken kabeljauwfilet met seizoensgroenten en beurre blanc

  • Zalm

    22,50

    Gegrilde zalmfilet met artisjok, tomaat, olijven en zilveruitjes

    Klein 18,00
  • Poké Bowl zalm & tonijn

    23,75

    Sushi rijst met zalm, tonijn, sojaboontjes, mais, grapefruit, komkommer, wortel, zeewier, avocado, sesam,

    bosui, soja en wasabisaus

  • Roodbaars

    24,00

    Gebakken roodbaarsfilet met seizoensgroenten en hollandaise saus

  • Heilbot

    24,50

    Gegrilde heilbotfilet met pancetta, seizoensgroenten en harissasaus

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente. 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Ravioli *

    19,50

    Ravioli van geroosterde bloemkool, Romanesco met roomsaus

    * Vegetarisch
  • Poké Bowl veggie *

    19,50

    Sushi rijst met sojaboontjes, mais, grapefruit, aubergine, wortel, bietjes, avocado, tempeh, tofu, sesam,

    radijs, soja en wasabisaus

    * Vegetarisch
Sauzen en supplementen

Sauzen en supplementen

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Béarnaisesaus

    2,50
  • Pepersaus

    2,50
  • Champignon truffelsaus

    2,50
  • Rode wijnsaus

    2,50
  • Zoete aardappelfriet  met truffelmayonaise 

    4,50
  • Kruidenboter

    1,25
  • Portie champignons met ui en spek

    2,75
  • Geroosterde maiskolf met boter en zeezout

    4,50
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Bastognekoek

    9,75

    Taartje van Bastogne ijs met karamel en een chocoladeraster

  • Kers

    8,00

    Warme kersen met vanille-ijs en slagroom

    Klein 6,25
  • Valk Sorbet

    7,75

    De klassieke ‘Van der Valk’ sorbet met drie soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtensaus en slagroom

    Klein 6,00
  • Cheese cake

    8,75

    Vanille cheese cake met mango sorbetijs en slagroom

  • Dame Blance 3.0

    8,75

    Drie bollen vanille-ijs en een chocolade bol met warme chocoladesaus en slagroom

  • Koffie Speciaal

    9,75

    Een kop koffie of thee met drie likeurtjes: Babbelaarlikeur, Limoncello en Tia Maria

  • Kaasplankje

    11,25

    Kaasplankje met truffelkaas, Blue d'Avergne, brandnetelkaas, Cantal, Saint-Nectaire en Époisses

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers