Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Vanwege het corona virus bieden wij voorlopig onderstaande menukaart welke beperkter is dan u wellicht van ons gewend bent.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank

    6,75

    Knapperig rustiek wit en bruinbrood met kruidenboter, tomatentapenade, aioli en olijfolie

  • Carpaccio

    11,75

    Dungesneden rundvlees met rucola, parmezaan, strooimix en truffelmayonaise

    Klein 7,75
  • Vitello tonnato

    12,50

    Kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rucola, gedroogde tomaat, pijnboompitjes en krokante kappertjes

  • Garnalencocktail

    13,25

    Hollandse garnalen met ijsbergsla, appeltjes, komkommer en cocktailsaus

    Klein 9,00
  • Pizza gerookte zalm

    14,75

    Filodeeg met gerookte zalm, crème fraîche, komkommer, rucola en Japanse mayonaise

  • Koningsoesterzwam *

    12,50

    Hartige korstgebak met geroosterde bos- en weide paddenstoelen, truffelcrème en mesclun

    * Vegetarisch
Salades

Salades

  • Caesar salade

    15,50

    Romeinse sla met zacht gegaarde kip, spek, gekookt ei, parmezaan, ansjovis, croutons en een caesar dressing

    Klein 11,25
  • Caesar salade rock shrimps

    18,50

    Romeinse sla met garnalen in tempura, spek, gekookt ei, parmezaan, ansjovis croutons en een caesar dressing

    Klein 14,50
  • Geitenkaas salade *

    15,50

    Licht gekarameliseerde geitenkaas met mesclun, appeltjes, komkommer, croutons en een dressing van walnoot-honingdressing

    * Vegetarisch
    Klein 11,25
Soepen

Soepen

  • Tomatensoep

    6,50

    Licht pikante soep van Hollandse tomaten en kokosmelk met balletjes rundvlees

    4,50
  • Pompoensoep

    7,75

    Pompoen met kokosmelk, Vandouvan en Hollandse garnalen

    5,75
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Rock shrimps

    14,75

    Grote garnalen met panko-tempura beslag, spicy salsa met sesam, bosui en wakame

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Varkenshaas

    20,50

    Gebakken varkenshaas gevuld met brie, geserveerd met gebakken champignons, groene boontjes, crème van aardpeer en een saus naar keuze

  • Schnitzel

    19,50

    Klassiek gepaneerd varkensvlees geserveerd op compote van Zeeuwse uien, spek en gebakken champignons en een saus naar keuze

    14,25
  • Eendenborst

    22,50

    Op de huidgebakken eendenborst met crème van zoete aardappel, geroosterde oerbiet en een balsamico-jus

Bastard grill gerechten

Bastard grill gerechten

De Bastard is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische klei oven, de Kamado. Op de Basterd wordt het vlees gegrild en wordt er een rookaroma meegegeven aan het vlees. Ervaar deze unieke smaak!
  • Tournedos

    27,50

    Grain-fed tournedos (200 gr) met knolselderij-truffel mouselline, geroosterde selderij en een saus naar keuze

  • Burger

    21,00

    Rundvleesburger (200 gr) geserveerd op briochebrood met garnituur van sla, tomaat, relish van zilveruitjes en augurk, uitgebakken spek en cheddar. Daarnaast serveren wij er zoete aardappelfriet met truffelmayonaise bij.

  • Hertenbiefstuk

    24,50

    Gebakken hertenbiefstuk met bos- en weidepaddenstoel en rode portjus met pure chocolade

  • Spareribs

    21,00

    Heerlijke spareribs afgelakt met pittige marinade met een geroosterde maiskolf, knoflooksaus en BBQ-saus

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    24,50

    Geroosterde zalm aan tafel gerookt met zuurkool, paddenstoelen en een crumble van gepofte kastanje

    Klein 21,50
  • Sliptong

    24,50

    Drie in roomboter gebakken sliptongen met kappertjes, aardappelkroketjes, citroen en beurre noisette

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente. 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Risotto *

    20,50

    Bos- en weidepaddenstoelen risotto met parmezaan en geroosterde pompoen

    * Vegetarisch

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroenten. 

Sauzen en supplementen

Sauzen en supplementen

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Béarnaisesaus

    2,50
  • Pepersaus

    2,50
  • Champignon truffelsaus

    2,50
  • Rode wijnsaus

    2,50
  • Kruidenboter

    1,25
  • Portie champignons met ui en spek

    2,75
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Valk Sorbet

    8,75

    De klassieke ‘Van der Valk’ sorbet met drie soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtensaus en slagroom

    Klein 6,00
  • Dame Blance 3.0

    8,75

    Drie bollen vanille-ijs en een chocolade bol met warme chocoladesaus en slagroom

  • Stoofperentaart

    9,00

    Stoofperentaartje met amandel, speculoos-ijs en sabayon

  • Koffie Speciaal

    9,75

    Een kop koffie of thee met drie likeurtjes: Babbelaarlikeur, Limoncello en Tia Maria

  • Kaasplankje

    11,25

    Vier soorten binnen- en buitenlandse kazen met appelstroop, gedroogde vijgen en kletsen brood

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers