Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Vanwege het corona virus bieden wij voorlopig onderstaande menukaart welke beperkter is dan u wellicht van ons gewend bent.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank

    6,75

    Knapperig rustiek wit en bruinbrood met kruidenboter, tomatentapenade, aïoli en olijfolie

  • Carpaccio

    11,75

    Dungesneden rundvlees met rucola, parmezaan, strooimix en truffelmayonaise

    Klein 7,75
  • Tonijn tataki

    14,25

    Lolllies van licht geschroeide tonijn met sesam, wakame, wasabi en Japanse mayonaise

  • Vitello tonnato

    12,50

    Kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rucola, pijnboompitjes en kapperappeltjes

  • Garnalen- en makreelcocktail

    12,50

    Hollandse garnalen en gemarineerde makreel met ijsbergsalade, quinoa, ingelegde oertomaatjes en avocado

    Klein 8,50
  • Filet American *

    13,50

    Filet American van geroosterde wortel met briochetoast, rucola en cashewnootjes

    * Vegetarisch
Salades

Salades

  • Caesar salade

    15,50

    Romeinse sla met zacht gegaarde kip, spek, gekookte ei, parmezaan, ansjovis, croutons en een caesar dressing

    Klein 11,25
  • Geitenkaas salade *

    15,50

    Licht gekarameliseerde geitenkaas met gemende sla, appeltjes en dressing van rucola-walnootpesto

    * Vegetarisch
    Klein 11,25
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Rock shrimps

    14,75

    Grote garnalen met panko-tempura beslag, spicy salsa met sesam, bosui en wakame

  • Lauwwarme pekingeend

    13,50

    In filodeeg verpakte eend met wortel, jonge prei en komkommer op een salade van jonge spinazie

  • Tomatensoep

    6,50

    Licht pikante soep van Hollandse tomaten en kokosmelk met balletjes rundvlees

    Klein 4,50
  • Bisque

    7,00

    Bisque van Zeeuwse schaaldieren met cognac-room, Hollandse garnalen en zeekraal

    Klein 5,00
  • Courgettesoep

    7,75

    Romige courgettesoep met krokante Serrano ham en peterselie

    Klein 5,75
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente.
  • Varkenshaas

    19,50

    Gebakken varkenshaas gevuld met brie, geserveerd met gebakken champignons, voorjaarsratatouille en een saus naar keuze

  • Schnitzel

    18,75

    Klassiek gepaneerd varkensvlees geserveerd op compote van Zeeuwse uien, spek en gebakken champignons en een saus naar keuze

    14,25
  • Eendenborst

    22,50

    Gelakte eendenborst met appelstroop, rozemarijn, gesmoorde witlof en een jus van specerijen

Bastard grill gerechten

Bastard grill gerechten

De Bastard is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische klei oven, de Kamado. Op de Basterd wordt het vlees gegrild en wordt er een rookaroma meegegeven aan het vlees. Ervaar deze unieke smaak!
  • Tournedos

    27,50

    Grain-fed tournedos (200 gr) met roseval aardappelen, voorjaarsgroenten en bearnaisesaus

  • Burger

    19,75

    Rundvleesburger (200 gr) geserveerd op briochebrood met garnituur van sla, tomaat, relish van zilveruitjes en augurk, uitgebakken spek en cheddar. Daarnaast serveren wij er zoete aardappelfriet met truffelmayonaise bij.

  • Prime Rib

    46,00

    Aan tafel gerookte rib (500 gram, per 2 personen) geserveerd met geroosterde groenten en kruidenboter

  • Spareribs

    21,00

    Heerlijke spareribs afgelakt met pittige marinade met een geroosterde maiskolf, knoflooksaus en BBQ-saus

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    22,50

    Gebakken zalmfilet gemarineerd op Oosterse wijze met limoen, groene asperges en lamsoor

    Klein 18,00
  • Zeebaars

    24,00

    Op de huid gebakken zeebaars gevuld met olijventapenade met bundelzwammen en crème van artisjok

  • Scampi giganti

    22,75

    Scampi gegrild in piripiri olie geserveerd met tagliatelle, bosui, zeekraal en tomaatjes

  • Mosselen Franse wijze

    23,50

    In wijn gekookte mossels met mosselgroenten geserveerd met cocktailsaus en knoflooksaus

  • Mosselen Vlaamse wijze

    23,50

    In bier gekookte mossels met mosselgroenten geserveerd met cocktailsaus en knoflooksaus

  • Tong

    In roomboter gebakken zeetong (ca. 450 gram) met pommes dauphine, citroen en beurre noisette

    dagprijs

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroente. 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Tortellini *

    19,50

    Tortellini gevuld met ricotta en spinazie gesmoord met beurre noisette en salie

    * Vegetarisch
  • Zoete aardappel *

    21,50

    Gepofte aardappel gevuld met guacemole, tomatensalsa, olijven, fetakaas, bosui en taco chips (vegan en glutenvrij mogelijk)

    * Vegetarisch

Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet en een wisselende seizoensgroenten. 

Sauzen en supplementen

Sauzen en supplementen

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Béarnaisesaus

    2,50
  • Pepersaus

    2,50
  • Champignon truffelsaus

    2,50
  • Rode wijnsaus

    2,50
  • Kruidenboter

    1,25
  • Portie champignons met ui en spek

    2,75
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Valk Sorbet

    7,75

    De klassieke ‘Van der Valk’ sorbet met drie soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtensaus en slagroom

    Klein 6,00
  • Dame Blance 3.0

    8,75

    Drie bollen vanille-ijs en een chocolade bol met warme chocoladesaus en slagroom

  • Ibony en Ivory

    9,00

    Brownies met pacan nootjes en pistache roomijs

  • Carrot cake

    9,00

    Worteltjes taart met frosting van roomkaas geserveerd met vanille-ijs

  • Koffie Speciaal

    9,75

    Een kop koffie of thee met drie likeurtjes: Babbelaarlikeur, Limoncello en Tia Maria

  • Kaasplankje

    11,25

    Kaasplankje met truffelkaas, Blue d'Avergne, brandnetelkaas, Cantal, Saint-Nectaire en Époisses

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers