Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Hertencarpaccio

    14,50

    Carpaccio van hert met trompette de la mort, vossenbessen, kastanjes en dressing van vossenbessen

  • Wildpaté

    12,50

    Wildpaté met pistache crumble en bramengelei

  • Wild bitterballetjes

    13,00

    Bitterballetjes van ganzen- en eendenlever met truffelcrème

  • Wildbouillon

    7,50

    Kruidige wildbouillon met garnituur van bospaddenstoelen en tuinkruiden

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hazenpeper

    22,50

    Klassieke hazenpeper met rodekool en aardappelstoemp

  • Hertenstoof

    24,50

    Stoofschotel van hert met hete bliksem

  • Hertenbout biefstuk

    23,00
  • Wild trio

    21,50

    Gegrilde vleesspies met hert, haas, wild zijn, tuttifrutti en wildjus