Direct naar de contentDirect naar de footer

Het is uw feest!

Wat zijn uw wensen?
Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

Receptie, Borrel of Feestavond
Smaakvolle hapjes en goed verzorgde dranken zijn de basis voor een geslaagde receptie, borrel of feestavond.
Of u een ontvangst met een kopje koffie met gebak of feestelijke bubbels met een amuse wenst, geserveerde hapjes of een hapjesbuffet, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Een sfeervolle ruimte op de eerste etage of onze panoramazaal "Michiel de Ruyter" op de vierde etage maken de receptie, borrel of feestavond compleet.
Wij bieden complete borrel- en feestavondarrangementen inclusief hapjes en dranken aan, maar wij gaan graag met u in gesprek om de inhoud op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Buffet
Een koud en warm buffet bestaande uit diverse voorgerechten, knapperige salades, verschillende broodsoorten met smeersels, hoofdgerechten met bijpassend garnituur en een dessertbuffet is onze standaard.
Natuurlijk verzorgen wij themabuffetten, maar wij stellen ook graag een buffet samen bestaande uit uw favoriete gerechten. Wij zetten uw wensen graag om in een geweldig persoonlijk dinerbuffet!

Geserveerd diner
Drie, vier of vijf gangen? Op basis van uw wensen en verwachtingen stellen wij met u een menu samen. De tafels worden feestelijk gedekt met mooi linnen, blinkend glaswerk, kaarsen en bloemdecoraties.
Van der Valk heeft een eigen wijnhandel waardoor wij u de mooiste wijnen kunnen schenken. Een passend wijnadvies bij het diner is daarom zo gemaakt.

Walking Dinner
Informeel, laagdrempelig en kleine gerechten, dat is typerend voor een walking dinner.
Wij ontvangen u en uw gasten met een glas prosecco en een amuse waarna er gedurende de avond negen gerechtjes worden geserveerd die samen een volwaardig diner vormen. Uitermate geschikt voor gezelschappen die niet een hele avond aan tafel willen zitten, maar toch willen genieten van culinaire hoogstandjes!
Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze feestzalen Willem II en Michiel de Ruyter.

Barbecue
In de maanden juni t/m september verzorgen wij voor groepen vanaf 35 personen een zomerse barbecue op ons zonovergoten terras!

Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neemt u contact met ons op via +31 (0)118 442515 of sales@middelburg.valk.nl