Kerst vier je in Middelburg

Kerst vier je in Middelburg - Hotel Middelburg

Prettige Kerstdagen

Feestdagen

De feestdagen vier je samen met vrienden en familie bij Van der Valk Hotel Middelburg.

Onze mogelijkheden

 • Kerstavondbuffet - Hotel Middelburg

  Kerstavondbuffet

  U wordt ontvangen met een glas prosecco, waarna het buffet wordt geopend. Naast de gerechten welke à la minute door onze koks worden bereid, biedt het eilandenbuffet u een ruime keuze uit voorgerechten, salades, verschillende koude en warme gerechten en desserts. Er is nog zeer beperkte beschikbaarheid voor het Kerstavondbuffet. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze receptie 0118 - 44 25 25. Bekijk ook het Kerstavondbuffet in Van der Valk Hotel Goes.

 • Kerstbrunch - Hotel Middelburg

  Kerstbrunch

  Genieten met de hele familie van deze sfeervolle feestdagenbrunch. Onze vriendelijke bediening verwelkomt u en uw familie met een glas prosecco! Tijdens de Kerstdagen brengt de Kerstman een bezoekje en heeft een aardigheidje voor alle kinderen. Er is nog zeer beperkte beschikbaarheid voor de kerstbrunches. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze receptie 0118 - 44 25 25. Bekijk ook de kerstbrunches in Van der Valk Hotel Goes.

 • Kerstbuffet - Hotel Middelburg

  Kerstbuffet

  Onze kerstbuffetten zijn allemaal volgeboekt.

 • Kerstdiner - Hotel Middelburg

  Kerstdiner

  Ons kerstmenu kaart is gevarieerd en voor ieder wat wils. Zo vieren wij kerst met een 5 gangen diner zodat u optimaal kan genieten van uw kerst!

  Lees meer
 • Oudejaarsbuffet - Hotel Middelburg

  Oudejaarsbuffet

  U wordt ontvangen met een glas prosecco, waarna het buffet wordt geopend. Naast de gerechten welke à la minute door onze koks worden bereid, biedt het eilandenbuffet u een ruime keuze uit voorgerechten, salades, verschillende koude en warme gerechten en desserts.

  Lees meer