Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

Ontdek de Bali Suite

Reserveer

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

SPECIFIEK OP ZOEK NAAR BED EN BREAKFAST BIJ DOMBURG?

Heeft u het plan opgevat om Domburg te bezoeken? Zijn strand en zee het doel van uw bestemming? Of wilt u gezellig shoppen in Domburg? Het is in deze plaats in Zeeland vaak mooi weer en de mensen zijn gastvrij. Daarom dan ook een heerlijke plek om een paar dagen door te brengen. Heeft u niet genoeg aan een dag en zoekt u daarom naar een bed en breakfast in Domburg? Er is vast en zeker iets te vinden, want dit dorp is helemaal ingesteld op toeristen. Heeft u een speciale reden waarom u juist zoekt naar een bed en breakfast in Domburg? Heeft u het idee dat u dan goedkoper uit bent dan wanneer u overnacht in een hotel? Dit hoeft niet het geval te zijn. Zeker niet wanneer u een kamer of suite boekt bij hotel Van der Valk Middelburg.

LIEVER EEN HOTEL DAN EEN BED EN BREAKFAST DOMBURG?

Uiteraard kunt u prima overnachten in een bed en breakfast in Domburg. Maar veel luxe en comfort moet u niet verwachten. Faciliteiten zijn er vaak ook niet te vinden bij een bed en breakfast. Wellicht is het een idee om uw plannen toch iets bij te stellen en te kiezen voor een hotelkamer. Als het bij u vast zit op de prijs, kies dan zeker voor hotel Van der Valk Middelburg. Het hele jaar door kunt u hier terecht voor scherp geprijsde last minutes. Vanuit dit hotel bent u met 20 minuten rijden in Domburg. Daarnaast kan het ook een aanrader zijn om een bezoek te brengen aan Middelburg zelf.

HEEFT U AL PLANNEN GEMAAKT VOOR UW TRIP?

U kijkt vast en zeker al uit naar uw verblijf in een bed en breakfast nabij Domburg. Zeker wanneer u besloten heeft dat het toch een hotelkamer wordt in plaats van een bed en breakfast. Domburg is een fantastische plek om een of meerdere nachten door te brengen in een luxe hotel. Daarnaast verblijft u op een perfecte locatie voor het ondernemen van diverse activiteiten. Wat is er zoal te doen in deze regio?

- Een watersport beoefenen

- De stadsbrouwerij bezoeken

- Wandelen door de duinen

- Winkelen in Middelburg

Het voordeel van een verblijf bij hotel Van der Valk Middelburg als alternatief voor een bed en breakfast in Domburg is dat u gratis een ZeelandPas krijgt. Dat wordt genieten en ontspannen voor een eerlijke prijs!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod