Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

Ontdek de Bali Suite

Reserveer

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

CAMPING DOMBURG

Domburg, de bekende badplaats aan de kust van het Zeeuwse Walcheren. Domburg biedt de vakantieganger een goed onderhouden strand, een fraai duinengebied en talrijke bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Als het te koud is om in de zee te zwemmen, bezoek dan het zwemparadijs De Parel. Bij regenweer amuseren de kinderen zich in de indoorspeeltuin Zwierelantijn. Wenst u te overnachten op een camping te Domburg? Overnachten op een Domburg camping is best avontuurlijk, maar u moet wel rekening houden met een grote drukte en veel kabaal. Als u op een comfortabele wijze wilt overnachten nabij Domburg, overweeg dan hotel Van der Valk Middelburg! Ons hotel bevindt zich op slechts 20 kilometer afstand van Domburg. Wenst u een ongestoorde nachtrust in een gerieflijke omgeving? Trek dan naar Van der Valk Middelburg in plaats van een camping te Domburg.

LIEVER EEN HOTEL DAN EEN BED EN BREAKFAST DOMBURG?

Uiteraard kunt u prima overnachten in een bed en breakfast in Domburg. Maar veel luxe en comfort moet u niet verwachten. Faciliteiten zijn er vaak ook niet te vinden bij een bed en breakfast. Wellicht is het een idee om uw plannen toch iets bij te stellen en te kiezen voor een hotelkamer. Als het bij u vast zit op de prijs, kies dan zeker voor hotel Van der Valk Middelburg. Het hele jaar door kunt u hier terecht voor scherp geprijsde last minutes. Vanuit dit hotel bent u met 20 minuten rijden in Domburg. Daarnaast kan het ook een aanrader zijn om een bezoek te brengen aan Middelburg zelf.

KIES VOOR MEER COMFORT DAN EEN CAMPING DOMBURG

Als u van comfort en luxe houdt, bent u bij hotel Van der Valk Middelburg op de juiste plaats. Ons hotel beschikt over niet minder dan 110 royale kamers en suites. Er is zeker een kamer bij die u bevalt! Wenst u met heel het gezin in één kamer te overnachten? Boek dan een familiekamer voor vier personen. Begin elke vakantiedag goed uitgerust en met een volle maag. 's Morgens wacht er een verkwikkend ontbijt op u. Ons ontbijtbuffet is enorm uitgebreid en gevarieerd. Neem 's middags deel aan ons live cooking lunchbuffet, waarbij u uw uitverkoren gerechten uitkiest en ze à la minute laat bereiden door ons keukenteam. Een à la carte lunch bestellen is eveneens mogelijk. Onze chef stelt elk seizoen de menukaart voor ons diner opnieuw samen. Zo mag u steeds rekenen op overheerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Kan een camping Domburg u meer bieden?

Faciliteiten Van der Valk Middelburg

Ons hotel doet qua faciliteiten zeker niet onder voor een camping in Domburg. Geniet op ons zonnige terras van een drankje of een hapje. Uw kinderen mogen zich helemaal uitleven in onze speeltuin. Zin om naar het strand te fietsen of om op de fiets de omgeving te verkennen? Ons hotel verhuurt u een standaardfiets of een e-bike. Fitnessen en golfen is mogelijk in de onmiddellijke omgeving van het hotel. Overnachten op een camping Domburg? Als u van veel comfort houdt, boek dan een kamer bij Van der Valk Middelburg!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod