Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

HOTEL DOMBURG? UITWAAIEN IN DOMBURG EN HEERLIJK SLAPEN IN MIDDELBURG

Hotel Domburg? Denk er eens aan om heerlijk uit te waaien in Domburg en op kleine afstand, in het prachtige Middelburg, in alle luxe te overnachten. Of het nu december, mei of augustus is, uitwaaien op het strand van Domburg is altijd heerlijk. In de herfst kunt u genieten van de hoge golven en zomers is het fantastisch om te ontspannend onder de warme zon. Wordt het toch te warm, dan neemt u een duik in de golven. Uiteraard zoekt u, wanneer u erop uit wilt in Domburg en omgeving, een goed hotel. Een alternatief voor een hotel in Domburg is hotel Van der Valk Middelburg. Ons hotel bereikt u binnen twintig minuutjes vanuit Domburg en u profiteert van de voordelen van een prettig hotel.

HOTEL DOMBURG: LAST MINUTE, WEEKENDJE, ALLES KAN!

Bent u op zoek naar een hotel in Domburg met hond? Uw trouwe viervoeter gaat gezellig mee? Honden vinden het fantastisch om rond te rennen op het strand en een lekker duikje in de zee te namen. Kom naar hotel Van der Valk Middelburg wanneer u een geschikt hotel in Domburg en omstreken zoekt. Boek nu een van onze kamers en geniet van uw verblijf in het Zeeuwse land. Ook wanneer u het belangrijk vindt om voor een redelijke prijs in een hotel te overnachten kunt u bij ons terecht. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor een hotel in Domburg en omstreken last minute. De prijs is dan vaak vele malen lager dan wanneer u lang van tevoren boekt.

HOTEL DOMBURG EN OMSTREKEN VOOR HET HELE GEZIN

Gaat u met het hele gezin op vakantie, kies dan zeker voor hotel Van der Valk Middelburg. U stapt na het uitgebreide ontbijt met elkaar in de auto en binnen twintig minuten bent u in Domburg. Heeft u aan het einde van de dag behoefte aan ontspannen in en om het hotel, dan vermaken de kinderen zich in onze uitdagende speeltuin. Ook bieden wij uw kinderen veel plezier tijdens onze animatie. Terwijl u ’s avonds geniet van een van de menu’s van onze menukaart, smullen de kinderen van een speciaal kindermenu. Op deze manier wordt een verblijf in een hotel in Domburg en omgeving een groot succes voor jong en oud.