Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

HOTEL RENESSE? ONTDEK RENESSE EN VERBLIJF IN VAN DER VALK HOTEL MIDDELBURG

Bent u op zoek naar goede en goedkope hotels in Renesse Zeeland? Stop dan eens met zoeken naar een hotel in Renesse en denk ook eens aan Van der Valk hotels in Middelburg. Een hotel in Renesse is goedkoop, maar een betere aanbieding dan Van der Valk hotel in Middelburg vindt u bij een hotel in Renesse waarschijnlijk niet. Middelburg ligt slechts 38 kilometer van Renesse. Het ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren en is tevens de grootste stad en de hoofdstad van Zeeland, en ligt veel centraler in Zeeland dan een hotel in Renesse.

HOTEL RENESSSE? DENK OOK EENS AAN HOTEL VAN DER VALK MIDDELBURG

Hotels in Renesse hebben aanbiedingen, maar ervaar zelf de Zeeuwse gastvrijheid in Hotel Van Der Valk in Middelburg. Neem eens een kijkje bij onze speciale arrangementen voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn in dit hotel 119 royale kamers met luxe badkamers. Dit biedt een rijkelijke ontspanning na een dagje Renesse! Bovendien is het hotel van alle verdere gemakken voorzien; gratis parkeren, gratis Wi-Fi, een gezellige bar, een zonovergoten terras en een smaakvol à la carte restaurant en live cooking buffet. Dat gaat u bij een ander hotel in Renesse niet vinden.

HOTEL VAN DER VALK MIDDELBURG, OOK LEUK VOOR KINDEREN

Een ander voordeel buiten hotels in Renesse is dat hier ook kinderen van harte welkom zijn. Zo kunnen ze hun kinderfeestje in het hotel vieren. Ze kunnen lekker klimmen, schommelen, springen en voetballen in de speeltuin. Ook is er een speciale kindermenukaart met de lekkerste gerechten voor kinderen. En terwijl u nog verder geniet van uw diner kunnen kinderen zich vermaken in de kinderhoek of bij de kinderanimatie. In het hotel zijn driepersoonskamers en familiekamers. De familiekamers beschikken over aparte slaapruimten voor een optimale nachtrust voor u en uw kinderen.

ONTDEK VEELZIJDIG ZEELAND

De Zeeuwse stranden zijn al een bezienswaardigheid op zich, niet alleen bij een hotel in Renesse, maar ook bij ons hotel in Middelburg zit u op fietsafstand van het strand. En fietsen kunt u bij ons huren. Daarnaast biedt Zeeland nog veel meer! Voor strand- en watersporten bent u in Zeeland aan het juiste adres. Breng een bezoek aan Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum. Of ontdek het centrum van Middelburg, Renesse, Goes of Vlissingen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Ontdek meer dan 50 tropische diersoorten in Berkenhof's Tropical Zoo of ga voor reusachtig veel plezier naar Mini Mundi! Zo zijn er nog tal van activiteiten en bezienswaardigheden te beleven in Zeeland.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod