Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

HOTEL VLISSINGEN? VLAKBIJ VLISSINGEN LIGT VAN DER VALK HOTEL MIDDELBURG

Hotel Vlissingen? Overweeg ook eens om Vlissingen een dagje te bezoeken, en de nacht door te brengen in het gezellig Middelburg. Overnachten kan bij Van der Valk. Dit prachtige Zeeuwse hotel bevindt zich op slechts acht kilometer van Vlissingen. U bent dus in slechts een kwartiertje midden in de stad vanaf dit hotel. Vlissingen is dan ook zeker het bezoeken waard! Wanneer u overnacht in ons hotel in Middelburg, kunt u er de dag erna heerlijk op uit in deze gezellige stad. Een ideale stedentrip door Zeeland!

BEZOEK AAN VLISSINGEN, HOTEL IN MIDDELBURG

Na een druk bezoek aan Vlissingen, kunt u weer helemaal tot rust komen in ons hotel. Vlissingen en omgeving zijn de dag daarop dan weer volop te beleven. U kunt er ook voor kiezen de bruisende stad Middelburg te verkennen. Wat u ook doet, uw overnachting zal bij ons op en top verzorgd zijn. Ons hotel heeft maar liefst 119 comfortabele kamers. U zult in dit hotel heerlijk tot rust komen na een intensieve dag. Wilt u een vergadering houden in een hotel in Vlissingen en omgeving? Het Van der Valk Hotel Wolvega beschikt over elf conferentieruimtes en boardrooms. U heeft dus een ruime keuze naar gelang de grootte van uw vergadering. Wij beschikken daarnaast over gratis parkeerplaatsen voor de gasten. Ook kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi. ´s Avonds kunt u dineren in ons á la carte restaurant. Dit restaurant beschikt over een live cooking buffet. Ook kunt u genieten van de ongedwongen sfeer in onze gezellige hotelbar. Het gastvrije personeel helpt u graag met het kiezen van de beste gerechten.

HOTEL VLISSINGEN? OOK MIDDELBURG EN OMGEVING ZIJN PRACHTIG

Waar u ook kijkt voor een hotel, Vlissingen of Middelburg, en zelfs wanneer u naar hostels in Vlissingen zoekt, de omgeving is hoe dan ook prachtig. Ons hotel brengt dat extra beetje rust na een dagje op verkenning te zijn geweest. U zult volledig ontspannen in een van onze comfortabele kamers. U kunt kiezen uit een standaardkamer, of gaan voor een ruime familiekamer. Wilt u iets bijzonders vieren? Kies dan voor een van onze negen themasuites. Deze themasuites zijn gesitueerd op de vierde etage. U kunt kiezen uit de Bruidssuite, de Strandsuite, de Zeesuite, de Golfsuite en de Wellness-suite. Deze suites bieden een prachtig uitzicht op de stad Middelburg of over de golfbaan.

HOTELS VLISSINGEN: AANBIEDING

In Vlissingen en omgeving is veel te verkennen. U kunt meerdere activiteiten ondernemen tijdens uw verblijf in het Van der Valk Hotel Middelburg. Zo kunt u met de fiets het centrum van Middelburg en de Zeeuwse stranden bereiken. Ook kunt u gebruik maken van de ZeelandPas. Deze is gratis voor de hotelgasten en biedt meer dan € 500,00 voordeel. U krijgt hier ook vervoer en gratis extra's bij. Kunt u niet wachten om een verblijf in het Van der Valk Hotel Middelburg te boeken? Reserveer dan nu via de website.