Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

LAST MINUTE DOMBURG

Domburg is een van de bekendste badplaatsen aan de kust van het Zeeuwse Walcheren. Naast het goed onderhouden strand, valt er in Domburg heel wat te bekijken en te doen. Watersporten, wandelen, fietsen, joggen, een bezoek aan Terra Maris: het is allemaal mogelijk! Bent u op zoek naar hotels in Domburg met last minute aanbiedingen? Met een Domburg last minute logeert u ongetwijfeld voor een voordelige prijs. Bedenk echter dat het erg druk kan zijn in de hotels in Domburg, en dat een parkeerplaats vinden in het centrum niet eenvoudig is. In plaats van een last minute in Domburg overweegt u beter een voordelig arrangement of een last minute bij Van der Valk Middelburg. Ons hotel is minder dan 20 kilometer van Domburg verwijderd. Waarom in een hotel Domburg een last minute boeken als u even voordelig overnacht in een veel rustiger en luxueuzer hotel in de omgeving van Domburg?

LIGGING LAST MINUTE HOTEL NABIJ DOMBURG

Hotel Van der Valk Middelburg bevindt zich aan de zuidoostelijke rand van de stad, nabij autosnelweg A58. Gratis parkeerplaatsen vindt u in overvloed op de uitgebreide parking naast ons hotel. Het drukke centrum van Middelburg hoeft u niet in te rijden om ons hotel te bereiken. Boek een voordelig arrangement in ons rustig gelegen hotel in plaats van een last minute Domburg!

EEN LAST MINUTE DOMBURG T.O.V. VERBLIJF IN ONS HOTEL

Vergeleken met een last minute Domburg mag u in ons hotel minstens evenveel comfort verwachten! Van der Valk Middelburg telt niet minder dan 119 gerieflijk ingerichte kamers en thematische suites. Ook culinair wordt u in ons hotel verwend. Laat u verrassen door ons overvloedige ontbijtbuffet 's morgens. 's Middags mag u aanschuiven voor ons live cooking lunchbuffet of mag u een à la carte lunch kiezen. 's Avonds vindt u op onze menukaart smakelijke gerechten met seizoensgebonden producten.

Even voordelig als last minute Domburg

Maak uw keuze uit onze speciale arrangementen en last minutes. Het is even voordelig als een last minute Domburg, en u profiteert bovendien van de uitgebreide faciliteiten van ons hotel! Een groot terras, een speeltuin, een sfeervolle bar, gratis wifi, fietsverhuur, golfen en fitnessen in de nabije omgeving: we bieden het allemaal aan. Van der Valk Middelburg heet u welkom!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod