Direct naar de contentDirect naar de footer

RESTAURANT DOMBURG

Domburg is een schitterende badplaats aan de Zeeuwse kust. Een mooi wit zandstrand, een prachtig duingebied en het historische stadje Domburg: voldoende ingrediënten voor een leuke uitstap! Bent u van plan om een dagje naar Domburg te trekken? Zoekt u naar een goed restaurant in Domburg? Waarom zou u zich beperken tot de zeer drukke en vaak lawaaierige restaurants aan de kust? Als u in een rustig en sfeervol restaurant wilt genieten van een smakelijke maaltijd, overweeg dan Van der Valk Middelburg. U hoeft vanaf Domburg slechts 20 kilometer te rijden om ons restaurant te bereiken. Een volwaardig alternatief voor een restaurant Domburg!

ANDERE OPTIE RESTAURANT NABIJ DOMBURG

Hotel-restaurant Van der Valk Middelburg ligt aan de zuidoostelijke rand van de stad. U moet niet in het centrum van Middelburg rondtoeren om ons te vinden. Via autosnelweg A58 bereikt u snel en eenvoudig ons hotel-restaurant. Er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen naast ons hotel. Een overvol restaurant Domburg aan het zoeken? Eet liever bij Van der Valk Middelburg!

ETEN OM VINGERS EN DUIMEN BIJ AF TE LIKKEN

Om overheerlijk te eten hoeft u niet noodzakelijk in een restaurant in Domburg te zijn. Het keukenteam van Van der Valk Middelburg verrast u met een verrukkelijk diner tegen een betaalbare prijs. Ook voor de lunch en het ontbijt kunt u in ons restaurant terecht, ook als u niet in ons hotel logeert. Voor het diner kiest u uw favoriete gerecht uit onze uitgebreide menukaart. Elk seizoen stelt onze chef de menukaart opnieuw samen, rekening houdend met seizoensgebonden producten. Ook aan de kinderen hebben we gedacht: zij mogen kiezen uit ons gevarieerde kindermenu. Een restaurant in Domburg kan u moeilijk nog meer bieden!

Andere maaltijden in ons restaurant

U hoeft niet te overnachten in ons hotel om toch te genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet! 's Morgens staat er een buffet met allerlei broodsoorten, verse broodjes, cereals, ontbijtworstjes, yoghurt en nog veel meer te wachten. Voor de lunch bieden wij u zowel een à la carte lunch als een lunchbuffet aan. Bij ons live cooking lunchbuffet maakt ons keukenpersoneel uw favoriete gerecht à la minute klaar. Profiteer bovendien op zondagmiddag van ons brunchbuffet, zodat u niet uit bed moet voor het ontbijt! Een uitstekend restaurant nabij Domburg gezocht? Van der Valk Middelburg is een perfecte keuze!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod