- Hotel Middelburg

Vakantiepark Domburg, ontspannen aan de Zeeuwse kust

Het stadje Domburg op Walcheren in Zeeland is een van de oudste badplaatsen van Nederland, en een aantrekkelijke locatie voor een vakantie of lang weekend. Op een vakantiepark bij Domburg verblijft u natuurlijk vlakbij het Zeeuwse strand, maar er zijn ook vele mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving.

 

Uitstapjes vanaf Domburg vakantiepark

Domburg is een eeuwenoude plaats, waar u diverse historische panden kunt bezoeken en bezichtigen. Er staan enkele tientallen rijksmonumenten, zoals het voormalige zestiende-eeuwse stadhuis en het nabijgelegen en oorspronkelijk eind veertiende eeuw gebouwde Hervormde Kerk. Daarnaast kent Domburg meerdere fraaie villa’s en buitenplaatsen uit de negentiende eeuw, de periode waarin het stadje naam kreeg als vakantiebestemming. Cultuurliefhebbers zijn welkom in het Marie Tak van Poortvliet Museum voor beeldende kunst. Niet ver van vakantiepark Domburg staat in Oostkapelle natuur- en landschapsmuseum Terra Maris, terwijl u in het Polderhuis in Westkapelle alles te weten komt over de dijkenbouw en de Tweede Wereldoorlog. In het Zeeuws Museum in Middelburg wordt de vroegere regionale geschiedenis belicht. Het nabijgelegen Vlissingen beschikt onder meer over het op het maritieme leven en de aldaar geboren zeeheld Michiel de Ruiter gerichte MuZEEum, de reptielenzoo Iguana en piratenpretpark en zeeaquarium Het Arsenaal.

Een weekendje weg Zeeland in een gerieflijk hotel

Van der Valk Middelburg biedt u alle comfort dat u wenst. Geniet van een ongestoorde nachtrust in een van onze 119 royale kamers en luxesuites. Voor uw maaltijden kunt u terecht in ons gezellige restaurant. Laat u verrassen door ons overvloedige ontbijtbuffet en ons verrukkelijke lunchbuffet met live cooking. Bestel uw favoriete lunchgerecht en laat het à la minute klaarmaken door onze chef! Voor het diner kiest u uit onze uitgebreide menukaart, die door onze chef elk seizoen wordt samengesteld met nieuwe seizoensgebonden producten. Tijdens uw weekendje weg Zeeland mag u ook culinair genieten!

Vakantiepark Domburg, ook zee- en strandbestemming

Bent u meer een strandmens, dan staat u vanaf het vakantiepark in Domburg in een paar minuten aan de rand van de Noordzee. Het brede zandstrand is schoon en veilig, en heeft niet voor niets de ‘Blauwe Vlag’ ontvangen. Met faciliteiten als strandpaviljoens, speeltoestellen voor de kinderen, douches en stoelen-, ligbedden- en parasol verhuur vindt u hier alles wat nodig is voor een ontspannen dagje aan zee. Afhankelijk van het jaargetijde lenen de kustwateren van Domburg zich behalve voor zwemmen of uitwaaien ook uitstekend voor golfsurfen. Met vrij veel en relatief hoge golven is Domburg vakantiepark een van de betere surfspots aan de Noordzee. Een surfschool is aanwezig, en u kunt hier tevens uitstekend kitesurfen en windsurfen. Overigens zijn er ook goede wandel-, fiets- en paardrijtochten te maken, bijvoorbeeld in bosgebied De Manteling.

Reserveren vakantiepark Domburg

Wilt u vanaf Domburg vakantiepark alles binnen handbereik hebben, dan is Valk Middelburg de beste uitvalsbasis. Het hotel heeft ruim 100 sfeervolle kamers en suites met luxe badkamers, een à-la-carte restaurant, buffet en bar. De afstand van Middelburg tot Domburg bedraagt slechts 13 kilometer. Bovendien ontvangt u de gratis ZeelandPas die recht geeft op aantrekkelijke culturele kortingen. Neem contact op met Van der Valk Middelburg voor alle mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies.