Direct naar de contentDirect naar de footer
  • MyAlbum

Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg
Welkom bij Valk Exclusief hotel Middelburg

Reserveer uw arrangement

Luxe overnachten is onze standaard

Meer informatie

Trendy gerechten en klassiekers

Reserveer

Kom tot rust in onze Wellness

Meer informatie

Weekendje Domburg

Een weekendje weg naar Domburg is echt iets waar u naar uit kunt kijken. Waar u ook verblijft in Domburg, u bent altijd zo op het strand. Daarnaast is Domburg gewoon een gezellige plaats om te verblijven. Wist u al dat Domburg ook een aantal leuke musea heeft? Verblijft u tijdens uw weekendje in Domburg en omstreken in een hotel, een hostel of kiest u voor een bed en breakfast? Wilt u zeker weten dat alles voor elkaar is en dat u overnacht in een comfortabele kamer, kies dan voor een hotel. Als u een weekendje naar Domburg wilt, is hotel Van der Valk Middelburg een aanrader. Dit hotel ligt zo’n 20 kilometer bij Domburg vandaan, dus dat is snel aan te rijden. Verder kunt u bij hotel Van der Valk Middelburg altijd terecht voor interessante arrangementen, exclusieve aanbiedingen of scherp geprijsde last minutes. .

ALTERNATIEF VOOR WEEKENDJE WEG DOMBURG

Heeft u nog geen vastomlijnde plannen gemaakt omtrent uw weekendje naar Domburg en omstreken? Kijk dan zeker eens rond op de website van hotel Van der Valk Middelburg. Wellicht besluit u dan dat uw weekendje Domburg toch maar een weekendje Middelburg moet worden. Wat zijn de voordelen van een verblijf in dit hotel in Middelburg?

- Strand op fietsafstand

- Dichtbij het centrum van Middelburg

- Borrelen in de gezellige bar

- Speeltuin voor de kinderen

- Gratis gebruik van internet in het hele hotel

BOEK NU EEN LUXE SUITE ALS U ZOEKT NAAR EEN WEEKENDJE DOMBURG

Doe gewoon eens een keer anders dan anders en neem geen gewone hotelkamer. Bij hotel Van der Valk Middelburg kunt u overnachten in geweldige suites. Bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is?

- Strand Suite, een suite met strand als thema

- Bruidssuite, ideaal als u binnenkort gaat trouwen

- Zee suite, suite met als thema de zee

- Golf Suite met geweldig uitzicht over de golfbaan

- Wellness Suite met onder meer een bubbelbad en een Finse sauna

Twijfelt u nog over uw weekendje Domburg? Of bent u er al helemaal uit? Boek nu een van deze fantastische suites of kies een familiekamer of een last minute bij hotel Van der Valk Middelburg.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod